miercuri, 30 decembrie 2009

Mai multi turisti raniti de "banana"

Mai multi turisti au ajuns, vara aceasta, la Spitalul din Mangalia cu leziuni si traumatisme provocate de plimbarea cu „banana“.


Cu siguranta, mai multi turisti care au ales sa-si petreaca vacanta in statiunile de pe malul Marii Negre se vor gandi de doua ori data viitoare cand vor alege modalitatile de distractie. Devenita in ultimii ani o modalitate de a iesi din comun si a trai la intensitate maxima, plimbarea pe mare cu „banana“ a devenit o experienta destul de neplacuta pentru cativa turisti care au ajuns la Spitalul Municipal din Mangalia cu multiple leziuni si contuzii, chiar in urma unei astfel de plimbari.

Razvan Ilie, medic specialist chirurgie, ne-a declarat ca cel putin in vara aceasta s-a inmultit numarul de turisti care si-au petrecut concediul pe un pat de spital pentru ca au cazut de pe o astfel de ambarcatiune. „Am avut chiar si turisti care in prima zi de concediu au testat o plimbare cu „banana“ si au ajuns la spital cu multiple leziuni. Majoritatea pacientilor au suferit luxatii de umar si au fost nevoiti sa stea in spital cam tot concediul......




Citeste restul articolului pe:
http://www.observator.ro/25897/stiri-eveniment/banana-vatamatoare/